Hunde-og-katte-pa-stribe

Primo 2016 ser vores netværksgruppe således ud.

(Klik på den enkelte, hvis du vil læse om fordelene).

agro

Agro Support A/S er en indkøbsforening med godt 125 medlemmer dannet på baggrund af Agro Pro A/S kundegruppe på ca. 500 medlemmer.

Agro Pro A/S rådgiver sine medlemmer inden for planteavl og er som så et alternativ til de eksisterende landbrugsforeninger.

Agro Support A/S, der tilbyder sine medlemmer attraktive og kvalitets beviste produkter, så hurtigt en fordel i at kunne tilbyde sine medlemmer forsikringsgennemgang som et kerneprodukt.

I et samarbejde mellem Agro Support A/S og V-R Gruppen A/S er der blevet udviklet et nyt produkt omhandlende det enkelte medlems forsikringer baseret på udbudsrunder til forsikringsselskaber.
Det har medført, at de fleste medlemmer har opnået bedre rådgivning og større dækning til priser, der var konkurrencedygtige med de daværende.

Hvis du er medlem af Agro Support A/S og ønsker yderligere information, kontakter du blot Lars Albrecht Andersen på tlf. 2751 7112 eller mail laa@agropro.dk. Du er også velkommen til at kontakte Henriette Andreassen hos V-R Gruppen på tlf. tlf. 6048 9811 eller henriette@v-r.dk

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 20 · Fax 70 22 35 21 · v-r@v-r.dk ·