V-R Gruppen Fosikringsmæglere
Persondatapolitik

Her kan du finde oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hund paa bagben 000011931320.jpg - Navn 2398x4582

Hos V-R Gruppen er vi naturligvis glade for vores kunder. Og fornøjelsen bliver endnu større, når kunderne ligefrem udtrykker glæde over vores samarbejde. Det er ikke uden en vis stolthed, vi herunder viderebringer de tilbagemeldinger, vi på det seneste har modtaget.
Har du også et par ord at sige om vores samarbejde - uanset om det er godt eller skidt - hører vi meget gerne fra dig. Ring på 70 22 35 20 eller send en mail til v-r@v-r.dk
 
 

Sparede både penge og tid…

”Som lille virksomhed i den store forsikringsjungle, valgte vi at afprøve samarbejdet med en mæglervirksomhed. Vi valgte V-R Gruppen – og det har vi ikke fortrudt!

Det er yderst betryggende, at vores kontaktperson varetager alle faser i samarbejdet, lige fra første besøg og indhentning af tilbud til behandling af skader.

Vi har sparet både penge og administrativ tid.”

Hanne K. Rasmussen
EKJ Renovation & Containerudlejning A/S, Svendborg

Overblik, betragtelige rabatter og årlig præmiereduktion…

”For år tilbage varetog jeg selv al kontakt til vores forsikringsselskaber og anmeldte dermed også selv de skader, der trods alt sker i et etablissement af vores størrelse. For mig var det sandt at sige noget af en jungle at trænge igennem - og om den pågældende skade var dækket ind eller ej, var nærmest som at spille Lotto.

På et tidspunkt traf bestyrelsen den beslutning, at vi skulle prøve at alliere os med en forsikringsmægler. Det blev V-R Gruppen - og det glæder vi os stadig over den dag i dag.

Som det første blev alle vores forsikringer gennemgået, strammet op - og nærmest sat i system. Det medførte betragtelige rabatter og en årlig præmiereduktion, der klart oversteg honorarudgifterne til forsikringsmægleren.

Endnu bedre er, at vi i dag har et fantastisk godt overblik over alle vores forsikringer og de bedste muligheder for at følge udviklingen af vores engagementer online. Opstår en skade, kontakter vi blot V-R Gruppen, som herefter klarer såvel alt papirarbejdet som dialogen med forsikringsselskabet. Sjovt nok har det vist sig, at vi, via V-R Gruppens indsigt i forsikringsverdenen, stort set altid er dækket ind for de skader, der sker.”

Halinspektør Per Rasmussen
Nakskov Idrætscenter 

Gør det nemt at have forsikringer…

”God service hele vejen igennem. Sådan oplever vi her i Nakskov Boldklub vores samarbejde med V-R Gruppen. Let og enkelt er det også blevet, for V-R Gruppen klarer det hele, hvad enten vi har en skade eller et spørgsmål til vores forsikringsforhold. V-R Gruppen hjælper os igennem ethvert valg af forsikringer, og de har altid flere gode alternativer, som matcher vores behov. Jeg kan kun sige, at vi føler os godt behandlet, og at V-R Gruppen gør det nemt at have forsikringer.”

Jan Andreassen,
Husudvalgsformand Nakskov Boldklubs ejendomme

De ved, hvad de taler om…

”En dagligdag fyldt med slagtesvin, so-besætninger og planteavl fordelt på 3 forskellige selskaber levner ikke meget tid til at fordybe sig i de forsikringer, som vi naturligvis både skal og have. Den opgave har vi derfor overladt til V-R Gruppen, og det er vi meget trygge ved. V-R Gruppen ved, hvad de taler om, og de yder både god rådgivning og god service. Derudover er de altid meget hurtige til at følge op på enhver sag.”

Martin Lund Madsen
Ny Endrupholm A/S, Bramming

UDSØGT TRYGHED!

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af dine forsikringer.

Kontakt os på telefon 7022 3520 eller send dine kontaktoplysninger på v-r@v-r.dk så ringer vi dig  op, når det passer dig bedst.

GARANTI FOR UVILDIG RÅDGIVNING

Som godkendt af Finanstilsynet og medlem af interesseorganisationen Forsikringsmæglernes Brancheforening er du sikret en reel og uafhængig rådgivning hos V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S.

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 20 · Fax 70 22 35 21 · v-r@v-r.dk ·