V-R Gruppen Fosikringsmæglere
Persondatapolitik

Her kan du finde oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hund paa bagben 000011931320.jpg - Navn 2398x4582

Overblik, betragtelige rabatter og årlig præmiereduktion…

”For år tilbage varetog jeg selv al kontakt til vores forsikringsselskaber og anmeldte dermed også selv de skader, der trods alt sker i et etablissement af vores størrelse. For mig var det sandt at sige noget af en jungle at trænge igennem - og om den pågældende skade var dækket ind eller ej, var nærmest som at spille Lotto.

På et tidspunkt traf bestyrelsen den beslutning, at vi skulle prøve at alliere os med en forsikringsmægler. Det blev V-R Gruppen - og det glæder vi os stadig over den dag i dag.

Som det første blev alle vores forsikringer gennemgået, strammet op - og nærmest sat i system. Det medførte betragtelige rabatter og en årlig præmiereduktion, der klart oversteg honorarudgifterne til forsikringsmægleren.

Endnu bedre er, at vi i dag har et fantastisk godt overblik over alle vores forsikringer og de bedste muligheder for at følge udviklingen af vores engagementer online. Opstår en skade, kontakter vi blot V-R Gruppen, som herefter klarer såvel alt papirarbejdet som dialogen med forsikringsselskabet. Sjovt nok har det vist sig, at vi, via V-R Gruppens indsigt i forsikringsverdenen, stort set altid er dækket ind for de skader, der sker.”

Halinspektør Per Rasmussen
Nakskov Idrætscenter 

UDSØGT TRYGHED!

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af dine forsikringer.

Kontakt os på telefon 7022 3520 eller send dine kontaktoplysninger på v-r@v-r.dk så ringer vi dig  op, når det passer dig bedst.

GARANTI FOR UVILDIG RÅDGIVNING

Som godkendt af Finanstilsynet og medlem af interesseorganisationen Forsikringsmæglernes Brancheforening er du sikret en reel og uafhængig rådgivning hos V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S.

Elmegårdsvej 5 · 5250 Odense SV · tlf. 70 22 35 20 · Fax 70 22 35 21 · v-r@v-r.dk ·